Á l d á s ! B é k e s s é g !

Isten hozott a www.Istentisztelet.net fórumánPontos idő: pén. feb. 23, 2018 7:27 am
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Tüntetések 

Meg lehet buktatni ezeket s hazugokat?
Nem, kihazudják magukat a pácból.... 29%  29%  [ 4 ]
Nem, kihazudják magukat a pácból.... 29%  29%  [ 4 ]
Igen, nem annyira birka ez a nép mégsem... 21%  21%  [ 3 ]
Igen, nem annyira birka ez a nép mégsem... 21%  21%  [ 3 ]
Szavazatok száma : 14

Tüntetések 
Szerző Üzenet
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás 
Az Európai Néppárt megtette Brüsszelben a szükséges lépéseket a Hír TV, illetve sajtószabadság védelmében.


pén. szept. 29, 2006 11:05 am
Profil E-mail küldése
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 11:10 pm
Hozzászólások: 276
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Hozzászólás 
libi-gabi (Demszky) kapánycélra használja a Szabdságteret...
semmi sem drága :mrgreen: (a pofátlanságra nincs emotikon???)

_________________
Cum Deo pro Patria et Libertate!


szer. szept. 27, 2006 5:30 pm
Profil E-mail küldése
Arany Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 5:49 pm
Hozzászólások: 183
Tartózkodási hely: Hungary
Hozzászólás 
Feladó: Kruchina Zsófia

Öcséim szomorú története!
Ha gondoljátok adjátok tovább!
Egy testvérpár elképesztő története

Békés szándékkal testvéremmel és több barátommal szeptember 20-án részt vettünk a kormány elleni Kossuth téri demonstráción. Jó hangulatban és szelíden figyeltük az eseményeket, amelyek kimerültek a szónokok meghallgatásában és helyeslésében.
Késő este fáradtan, de reménykedve a változásban elindultunk hazafelé. A hazafelé vezető úton összetalálkoztunk az AP két újságírójával, akikkel hahar összebarátkoztunk, és véleményt cseréltünk az eseményekről.
Kiérve egy forgalmas sugárútra elbúcsúztunk egymástól, majd szinte ugyanabban a pillanatban 20rohamosztagos rendőr brutálisan megverte sz Öcsémet és engem.
A fogdán elképesztő állapotok uralkodtak, szembesültem milyen is a halálfélelem. Bent összebilincselt ártatlanokat ütöttek-vertek. A 10 másik cellatársunk egytől egyig békés, utcai járókelőként kerültek be. Utcán bámészkodó, munkából hazafelé tartó, a demonstráción részt sem vevő embereket, gyerekeket, lányokat vertek meg és vittek be. A rendőr őrsön arra sem kaptunk lehetőséget, hogy családunkat és ügyvédünket értesítsük. Másnap az ügyész ismertette a vádat, miszerint csoportosan felfegyverkezve támadtuk meg a rendőri erőket. A szankció mértéke 5-8 év letöltendő börtönbűntetés.
Elképesztő szerencsénkre az AP két újságírója tanúként bizonyítja, hogy ártatlanul akarják leültetni az Öcsémet és engem. Háziőrizetben várjuk további sorsunkat, és bízunk a demokrácia értékeiben.

Kruchina Károly és Vince Budapest, 2006 szeptember 2

_________________
"extra hungariam non est vita, si est vita, non est ita" /középkori mondás/


szer. szept. 27, 2006 11:36 am
Profil Honlap
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: kedd szept. 13, 2005 2:25 pm
Hozzászólások: 222
Tartózkodási hely: USA, Illinois, Chicago
Hozzászólás Re: TV ostrom!
Tatár írta:
Tatár üzeni...
Jótanács Zoltán hozzászólásához

Mert én (a helyszínen) munkanélkülivé tett "munkásifjaknak" láttam őket, némileg kevesebb kultúrával; de a tüntetők nagy TÖBBSÉGE EGYETEMISTA FIATAL volt! (S az is régi tapasztalat, hogy a "piszkos munkát" többnyire nem a fehér gallérosok végzik el. Ámbár az eredménye, az ugye jó volna?)
Úgy tűnik tehát, az V. hadoszlop, a bomlasztó szirénhang máris soraink között van!!!


Kedves Tatár, Magyar testvérem !

Annak ellenére, hogy a hozzászólásodban használt metafora --- még ha szellemes is --- nem egy református honlap fórumába való, a személyeskedésen kívűl, mindenben igazad van. Az említett botláson kívűl, nincs miért elnézést kérned.

Én 56-os vagyok. Ott voltam. Sok mindenben benne voltam, többé-kevésbbé. Cak egyszer egy késődélután lövöldöztem én is a Király utca belvárosi végén, aztán a kölcsönpuskát vissza kellett adni. A szabadságtéri, amerikai követség előtt tüntető tömegben is benne voltam és amikor a tömeg egy ott robogó ruszki tank miatt kettévált én azzal a résszel mentem amely jobbre vált, a másik nagyobb része pegig a Kosuth térre ment a Parlament elé, ahol a Földművelésügyi minisztérium tetejéről két géppuska fészekből elkezdték lőni a tömeget. Ha jól tudom, kb 500 halott lett az eredmény. Jól hallottam a géppuska ropogást, hiszen csak egy épületsor választott el tőlük. Akkor is órjási többezres tömegek tüntettek mindenhol. Amikor egyik késő este hazakecmeredtem, lent az óvóhelyen mentek a nagy okoskodások, (mint most itt a fórumon), miszerint kint csak egy pár csavargó, huligán, börtöntőtelék lövi szét Budapestet, és hogy mennyire értelmetlen az egész. Ezt szajkózta a rádió meg a kommunista propaganda. Persze, hogy volt értelme! Végsősorban erre vezethető vissza az egész embertelen kommunista Szovjetúnió bukása ! És e miatt is lett végül is egy szabad református fórum, ahol most lehet a 2006-os forradalmat bagatellizálni, meg gúnyolódni "kopaszokkal".

Nektek most sokkal könnyebb, erőviszonyok szempontjából:

---Nincs ott az átkozott vöröshadsereg.

---Nincs ott a hírhedt, és a forradalom előtti rettegett ÁVÓ. Kaptak is érte, sajnos rövidlejáratulag, befejezetlenül.

---Nagyszámu, de bután képzett rendőrség az ugyan van, de egy jópár szadista hajlamu lelkes kommunistán kívűl sok igazi magyar van köztük, akik ha látják nem kukoricáztok, majd mellétek áll.

---Nem kell félni Amerikától sem, mert ezúttal nem fognak elárúlni mint 56-ban.
Két okból:

1.) Nincs Szovjetúnió akit békítgetni kellene azzal, hogy odadobnak nekik egy nemzetet, hogy megmaradjon a status quo. Teht nem érdekük!

2.) Különben mint ma olvasom, a Fehérház (Bush) meg is mondta:
Nem szólhat senki bele abba ami Magyarországon történik. Ez a Magyarok ügye. Ők is tanúltak 56-os szégyenletes szerepükből. Továbbá már pedzik, a közelmúlt balkáni eseményekből kifolyólag, hogy azért mégsem kellett volna hagyni, hogy Magyarországot Trianonnál sz.-rrá darabolják szét.

---Veletek érez és kis mértékban tehet is az elrabolt országrészek magyarsága. 56-ban meg sem tudtak mukkanni. Nincs olyan komoly európai erő, mely politikailag önnállóan bele merne komolyan avatkozni egy egységes magyar megmozdulásba. Az ENSZ mint látjuk fabatkát sem ér. Amerika-Izrael meg most nagyon el van és lesz foglalva mással. Most arra kell vigyázni, hogy az utóbbi ne tudjon a Kárpátmedencében póthazát alapítani, mert rettenetesen vásik a foguk rá, érthető okokból.

Ami miatt viszont most nektek nehezebb mint 56-bam nekünk, azok a következők:

---A II. világháborutól 56-ig nem volt elég idejük a kommunistáknak és az őket meglovagoló liberális kozmopolita antimagyar csűrhének ahhoz, hogy teljesen elbutítsák a népet és megfosszák magyarságtudatától. Az 56-os forradalom leveréséhez lelkesen aszisztáló és később uralkodó Kádár-Aczél párosnak ez majdnem teljesen, sikerűlt. A parasztból muzsikot, a munkásból prolit, az értelmiségből intellektüel pojácát sikerült csinálniok. Sajnos ezért van az, hogy pont most, amikor egy mélymagyar nemzeti értelmiségra a legnagyobb szükség lenne, csak igen-igen gyéren találhatók. A legtöbbje szellemi-mozgássérült. (Hogy lehető legudvariasabban fejezzem ki magam).

---Írtózatos az ország adóssága. A külföldiekkel meg kell majd értetni, hogy ezért nem a magyar nép a felelős. Vegyék vissza a piszkos rabló kommunista nagymenőktől. Lehet belőlük találni majd eleget. Dolgozzák le ők, ha kell kényszermunka táborokban.


Egy dolog biztos és teljesen nyilvánvaló: Magyarországon egy tiszta, 56-folytatásának, és bízzunk, méltó befejezésének FORRADALOM-ja van.
Az elbutított és kiégett lelkü nép, mint egy csodálatos főnix madár a hamuból a szemünk elött életre kélt. A géneket nem lehet agymosni. Ez már világos. Ahol ezek után gúnyolódás, huligánozás, kopaszozás, balhés csürhézés még előfordúl, ott azonnal konstatálhatjuk, hogy minden magyarkodás és keresztyénkedés ellenére a magyar gének hiányoznak, és életrekelés is valószínüleg elmarad.

Csak még egyet.
A kőrúton laktam, a Teréz krt 44, egy ideig Lenin krt, 104 sz. ház második emeletén. Nyitott ablaknál, nyáron, a kőrúton este, nappal mindent lehetett látni. A házunkban volt a hires-hírhedt Westend "kávéház" étterem jó nagy kocsmával. Ez nagyon közel volt a nyugatival szembeni Ilkovics nagykocsmához, akkor nagyon hírhedt lebuj. Voltak ott verekedések, néha késelés, prostituáció stb. Az Ilkovics és a Westend között hétvégén mindég ment a randalírozó ingajárat. Ide jártak hétvégi szórakozásra az újpesti, angyalföldi és más kültelkek munkás fiataljai. Ezek nem voltak útörők és magasról tettek a DISZ-re.
Köztük láttam többször az akkor már világbajnok Papp Lacit, és az 56-os forradalom egyik legnagyobb hősét a Falábu Jancsit. Őt nem lehetett eltéveszteni mert tényleg egyik lába helyén fatuskó volt, és azzal sántkált nagy vidáman.

Ezek voltak az akkori idők munkásfiai, a maiakról Tatár testvérünk is ír.

Ezek voltak a legelsők akik nekimentek a ruszki tankoknak. Ezek voltak nagyrészben a Corvin-köz hősei és mártírjai is. Csak egy részük maradt életben. Többet megismertem közülük Ausztriában, sőt később Amarikában. Néhányan még mindég élnek, 56-os ünnepekkor lehet velük találkozni néha, itt Chicago-ban.
HULIGÁNOK ??? A HŐSI HALOTTAK IS ? Azt a fűszfánfütyülő rézangyalát !!!

Ma a Jóisten kegyelméből, meghallhatta a sok imát, itt van egy olyan lehetőség ami a történelemben csak egyszer adódik. Nem fog megismétlődni. A konstellációk úgy állnak, hogy minden kedvező, vagy legkevésbbé veszélyes.Teljesen egyet kell értenem egy magyarországi körlevéllel mely ide is eljutott:

"" HA A MAGYARSÁG EZT A LEHETŐSÉGET "ELKÚRJA", AKKOR NEM ÉRDEMEL TÖBBÉ SEMMIT. AKI ITT FÉLMEGOLDÁST AKAR AZ SZINTÉN CINKOS, VAGY ÁRULÓ.""

Magyar testvéri szeretettel: Oláh Imre J.

U.I. A "J" Jenő nem József.


pén. szept. 22, 2006 4:11 am
Profil E-mail küldése
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás 
Nem neked volna okod a mentegetőzésre...


csüt. szept. 21, 2006 9:28 am
Profil E-mail küldése
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 11:10 pm
Hozzászólások: 276
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Hozzászólás 
Elnézést az indulatos hangnemért, minden fórumozótól, de nehezn viselem, ha jött-ment (egyszer beüzenő) "Tatárok" megkérdőjelezik a MAGYARSÁGOM!

Üdvözlettel: Zoltán


szer. szept. 20, 2006 4:51 pm
Profil E-mail küldése
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 11:10 pm
Hozzászólások: 276
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Hozzászólás 
Kedves Tatár! (bár ez kissé oximoronnak hat)

Sajnálom, hogy nem olvastad el figyelmessen azt amit írtam!
Idézet:
Nos, "kis pofám"!

...hát bocsi, hogy nem lehet mindenkinek olyan "nagy pofája" mint Neked...
Idézet:
Ha NEM VOLTÁL OTT, NE SZÓLJ (így) hozzá!

...mondom, én, hogy nem olvastad el amit írtam! Ott voltam, még azt is írtam hogy: "A testvérem kint volt a székháznál, a dobálózás kezdetekor, éppen a lépcsőnél állt, az első sorban - de a szélen. Ő és barátja, kiabálták, hogy ne dobáljatok! Erre a válasz egy éppen követ hajítani készülő "úriembertől": "mi vagy Te provokátor?" - (hát grat.)"
Lévén, nem tudsz rólam semmit, ezért jó volna, ha nem beszélnél marhaságokat. Képzeld hogy én is kétkezi munkák végzek - igaz csak részmukaidőben, mert mellette főiskolára járok, és létminimum alatt élek.
Idézet:
NEM AZ ELLENSÉG (index, fn, hvg...) ÁLTAL ÁTÍRT "értékelések"
a képeket meg photoshopban készültek?!
Tegnap, amikor kimentem a térre, legszívesebben sarkonfordúltam volna; nyóckeres parasztok, dzsogingos balhés-cigányok, rasztafári deszkások éppen annyian voltak, hogy ne kelljen megeröltetően keresni őket. Ezek a MAGYAR FORRADALMÁROK???
Idézet:
Hát, mi az ama "hormonzavaros", stb. körülmény???!!! Honnan tudsz ILYENEKET? (Netán "leszoptad" őket?)

Miről beszélsz? Te nemhogy nem olvastad el az írottakat, hanem nem tudsz olvasni! (lehetőleg nem kéne olyan szépen beszélni, ahogyan azt a kedves minisztered!)
Idézet:
munkanélkülivé tett "munkásifjaknak" láttam őket, némileg kevesebb kultúrával; de a tüntetők nagy TÖBBSÉGE EGYETEMISTA FIATAL volt! (S az is régi tapasztalat, hogy a "piszkos munkát" többnyire nem a fehér gallérosok végzik el. Ámbár az eredménye, az ugye jó volna?)

Milyen eredmény volna jó? Milyen munkanélküli, "munkásifjak"?
Tudod,ha ezek a magyarok - (a Tatárok?) - akkor én nem akarok az lenni. '56 köszönő viszonyba sincs ahhoz, ami most itt folyik.

Idézet:
IGAZOLD MAGAD inkább, hol is állsz?

Az egybeszólásos igazolja magát!!! Mi vagy Te ÁVH? Ha majd minden egyes hozzászólásomat elolvastad, amit ide beírtam, akkor szólalj meg, addig meg kellemes kődobálást... (sajnos nektek az a bajotok, hogy nem tudjátok, mikor minek jön el az ideje) Gyújtsd fel a Fletó házát, de ne közvagyont rongálj, mert az az EGYÉM is, mert én dolgozom (kulimunkát)!!!

...és köszönjük a Tatárjárást, mintahogyan régen, most is csak a pusztulást hoztátok, kedves csíkszemű barátom.


szer. szept. 20, 2006 1:52 pm
Profil E-mail küldése
Site Admin

Csatlakozott: kedd szept. 13, 2005 10:03 am
Hozzászólások: 301
Tartózkodási hely: Heidelberg
Hozzászólás 
Kedves Tatár !

Kérem kerülje a személyeskedö trágár kifejezéseket, különben hozzászólásait törlöm.


szer. szept. 20, 2006 1:30 pm
Profil E-mail küldése Honlap

Csatlakozott: hétf. máj. 15, 2006 2:37 pm
Hozzászólások: 1
Tartózkodási hely: Pest megye
Hozzászólás TV ostrom!
Tatár üzeni...
Jótanács Zoltán hozzászólásához

Idézet: "Ezek a rendőrök, szemmel láthatóan, nem voltak valami felkészültek, ráadásul kevesen is voltak (ezért jó a létszámleépítés).
Másrészről lehet, hogy a "konkrét" beavatkozás veszélyessé ált volna; megindul az ott lévők többsége, és akkor végképp elszabadul a pokol.
A testvérem kint volt a székháznál, a dobálózás kezdetekor, éppen a lépcsőnél állt, az első sorban - de a szélen. Ő és barátja, kiabálták, hogy ne dobáljatok! Erre a válasz egy éppen követ hajítani készülő "úriembertől": "mi vagy Te provokátor?" - (hát grat.)
30 főnél nem hiszem, hogy többen lehettek azok akik a nagy-balhét csinálták; a többi, talán 100 ember csak azért merte dobálni a pillepalackokat, esetenként egy két követ, mert elől a keménymag megadta az alaphangot. És azt, hogy kopaszok csinálták illetve, ahogy a
szadesz mondta, nacionalista, szélsőjobbosok, az erős túlzás. A kopasz részint helytálló, hormonzavaros fittnesz-legyények személyében, akiknek vajmi kevés politikai-meggyőződésük van, sokkal inkább a balhét tudják jól definiálni, sőt manifesztálni. Ajánlom figyelmetekbe, az index lapján lévő képeket, illetve azok alapos tanulmányozását, kik (milyen, „emberek”, voltak, akik először léptek be a székházba… mert nyílván azok léptek be először akik elől voltak, és betörni igyekeztek a kaput. Ez nem forradalom, ez balhés csürhe majálisa! ...." stb.

Nos, "kis pofám"! Ha NEM VOLTÁL OTT, NE SZÓLJ (így) hozzá! NEM AZ ELLENSÉG (index, fn, hvg...) ÁLTAL ÁTÍRT "értékelések" szerint kell az eseményeket tárgyalni! Hát, mi az ama "hormonzavaros", stb. körülmény???!!! Honnan tudsz ILYENEKET? (Netán "leszoptad" őket?)
Mert én (a helyszínen) munkanélkülivé tett "munkásifjaknak" láttam őket, némileg kevesebb kultúrával; de a tüntetők nagy TÖBBSÉGE EGYETEMISTA FIATAL volt! (S az is régi tapasztalat, hogy a "piszkos munkát" többnyire nem a fehér gallérosok végzik el. Ámbár az eredménye, az ugye jó volna?)
Úgy tűnik tehát, az V. hadoszlop, a bomlasztó szirénhang máris soraink között van!!!

Zoltán arany koszorús levelező! IGAZOLD MAGAD inkább, hol is állsz? Elsősorban önmagad előtt! Az eszmebarikádoknak földi valóságos barikádjai is vannak, s ezek a barikádok nem a fellegekben vannak, s olyan anyagokból épülnek, amelyek épp kéznél vannak (vasrács, kavics, szegélykő). Vagy te bőrkötésű Bibliákkal szoktál?
--- üdvözöl: Batu kán pesti rokona.


szer. szept. 20, 2006 1:23 pm
Profil
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 11:10 pm
Hozzászólások: 276
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Hozzászólás 
Idézet:
09.20. 10:37 Potyka bácsi: vandál ne vegye szájára 56-ot
A leghatározottabban tiltakozik az 1956-os események egyik közismert egyénisége az ellen, hogy az utóbbi napok "vandál" eseményeinek szereplői kapcsolatba hozzák magukat és e történéseket 1956-tal. Potyka bácsi az MTI-nek elmondta "Ne csináljon ilyet senki, se nagy párt, se kis párt, se egyszerű ember, se szurkoló" - mondta polgári nevén Porubszky István János, elhárítva azt a kérdést, mely konkrét politikai erőkre érti e kijelentését. Megítélése szerint a Magyar Televízió (MTV) is hibát követett el, amikor nem olvasta be a demonstrálók követeléseit.


...és a többi:
http://index.hu/politika/belfold/tuntet0917/?p=0


szer. szept. 20, 2006 12:05 pm
Profil E-mail küldése
Platinum Listatag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 11:10 pm
Hozzászólások: 276
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Hozzászólás 
Idézet:
És az az 1000 rendőr nem tudta lekapcsolni azt az 50 kopaszt?


Ezek a rendőrök, szemmel láthatóan, nem voltak valami felkészültek, ráadásul kevesen is voltak (ezért jó a létszámleépítés).
Másrészről lehet, hogy a "konkrét" beavatkozás veszélyessé ált volna; megindul az ott lévők többsége, és akkor végképp elszabadul a pokol.
A testvérem kint volt a székháznál, a dobálózás kezdetekor, éppen a lépcsőnél állt, az első sorban - de a szélen. Ő és barátja, kiabálták, hogy ne dobáljatok! Erre a válasz egy éppen követ hajítani készülő "úriembertől": "mi vagy Te provokátor?" - (hát grat.)
30 főnél nem hiszem, hogy többen lehettek azok akik a nagy-balhét csinálták; a többi, talán 100 ember csak azért merte dobálni a pillepalackokat, esetenként egy két követ, mert elől a keménymag megadta az alaphangot. És azt, hogy kopaszok csinálták illetve, ahogy a szadesz mondta, nacionalista, szélsőjobbosok, az erős túlzás. A kopasz részint helytálló, hormonzavaros fittnesz-legyények személyében, akiknek vajmi kevés politikai-meggyőződésük van, sokkal inkább a balhét tudják jól definiálni, sőt manifesztálni. Ajánlom figyelmetekbe, az index lapján lévő képeket, illetve azok alapos tanulmányozását, kik (milyen, „emberek”, voltak, akik először léptek be a székházba… mert nyílván azok léptek be először akik elől voltak, és betörni igyekeztek a kaput. Ez nem forradalom, ez balhés csürhe majálisa!
Tegnap este kint voltam a Kossuth téren. Az egész olyan volt mint egy MIÉP gyűlés a hősök terén, (azzal kiegészítve, hogy eléggé „Sziget” hangulatban zajlik a tüntetés; e kettő furcsa elegye) Az szép dolog, hogy mindenki beszélhet a pódiumról. Ennek az volt az eredménye, hogy voltak, akik megmagyarázták: az mtv-nél nem történt lopás, csak a média hazudja ezt, sőt a rendőrök rongálták meg az aulát azzal ahogyan elbarikádozták a bejáratot – hangzott a felszólalótól (no comment). Persze volt, aki butizott és zsidózott, gyorsan egyet (akit utána megkértek, hogy ne használja ezt a hangot, mert a megmozdulás tisztaságát veszélyezteti – de azt hiszem azt már nem kell). Este 11-ig maradtam, akkorra már kevesen voltak a Kossuth téren, csak a csendesebbje maradt. Mire hazaértem, már lehetett hallani, hogy elkezdődött a balhé… (mert ez a lényeg)
56-hoz hasonlították (48-hoz is) sokan a – a felszólalok között is – hogy akkor is a média székházát (akkor rádiót, most tv-t) foglalták el; nos igen valóban hasonlít, de csak abban, hogy elfoglalták… 56-ban volt valami cél, most csak lézengtek, és zabáltak a tv székházában. Mire a követeléseket átadták, addigra már a „forradalmárok” eltüntek, (biztos kipehenni mentek fáradalmaikat), csak egy-pár érdeklődő sétálgatott bent. Ez nem forradalom, ez balhés csürhék majálisa! Fletónak ez is jól jött, az alja férgese az Ő kezére játszotta a tüntetést.
- most látom a híradóban az esti balhét. Anarchisták, focirajongók sokasága halad a „frontvonalon”… ezek lennének a „forradalmárok”?


szer. szept. 20, 2006 11:10 am
Profil E-mail küldése
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás 
Elnézést a szerkesztési hibáért. Így korrekt:

[quote]Poll :: Meg lehet buktatni ezeket s hazugokat?

Nem, kihazudják magukat a pácból....
Igen, nem annyira birka ez a nép mégsem... [quote]


Hiányzik még egy válasz-változat:

"Kihazudniuk sem kell magukat a pácból, mert a választók nagyobbik része tényleg annyira birka."

Én erre adnám a voksom.


szer. szept. 20, 2006 7:44 am
Profil E-mail küldése
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás 
Idézet:
Poll :: Meg lehet buktatni ezeket s hazugokat?

Nem, kihazudják magukat a pácból....
Igen, nem annyira birka ez a nép mégsem...
Idézet:

Hiányzik még egy válasz-változat:

"Kihazudniuk sem kell magukat a pácból, mert a választók nagyobbik része tényleg annyira birka."

Én erre adnám a voksom.


szer. szept. 20, 2006 7:41 am
Profil E-mail küldése
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás Re: TV ostrom!
netlelkész írta:
Ott voltam 50 kopasz megvert ötven rendőrt.
Ennyi....

Közben 9950 ember nézte az eseményeket és hol egyiknek hol másiknak szurkolt.

A végén mindenki sétálgathatott a székházban...

Egy fura ostrom volt, ahol csak a főbejárat volt blokád alatt, hátul és oldalt mindenki nyugodtan közlekedhetett...


Bagatell... :?

Hanem az a tűz az épület bejáratánál mi volt? És a felgyújtott autók? Hát az elkergetett tűzoltók? Nem sok ez egy kicsit "blokádnak"?


kedd szept. 19, 2006 11:45 am
Profil E-mail küldése
Gyémánt Listatag

Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm
Hozzászólások: 1384
Tartózkodási hely: Kispest
Hozzászólás 
la Mer írta:
És az az 1000 rendőr nem tudta lekapcsolni azt az 50 kopaszt?


Úgy látszik, ha nem egyszál klottgatyás fotoriportert kell a strandon "hősiesen" leteperni, megbilincselni és megalázni, már nem megy olyan könnyen... :)


kedd szept. 19, 2006 11:38 am
Profil E-mail küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

eXTReMe Tracker