| |
| |
Á l d á s ! B é k e s s é g ! |
Isten hozott a www.Istentisztelet.net fórumán |
|
|
|
Pontos idő: szer. szept. 08, 2010 12:28 pm
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
|
Zsotza
Kiemelt Listatag
Csatlakozott: vas. ápr. 12, 2009 2:37 pm Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Halásztelek (Pest megye)-HU
|
 Viccek
Kaptam...továbbítom [;<-)): Hogyan köszön el egy hívő ember a töltőtollától, melyet elejtett és átment rajta egy autó? Pá, lapos toll!
_________________ Segítség a misszióban Jehova Tanúi felé: http://szabadjehovatanui.tk http://szabadjehovatanui.gportal.hu http://zsotza.blogspot.com
|
| hétf. aug. 30, 2010 8:43 am |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
Csatlakozott: kedd ápr. 17, 2007 5:34 pm Hozzászólások: 1480 Tartózkodási hely: Törökbálint
|
 Re: Viccek
A szemétszállítást végző cég - az antik csengésű AVE nevet választotta magának - küldött egy matricát, amelyet a kukára rá kell ragasztani, igazolandó, hogy megfizettük a szemétszállítási díjat. A matrica hátlapján a következő szöveg olvasható: "Kérjük a matricát jól látható tiszta, száraz felülertre ragassza fel a fül környékére, az edényzet külső oldalára, a védőréteg eltávolítása után." Fölragasztottam. 
_________________ Nem kell néktek harczolnotok, hanem csak álljatok veszteg, és lássátok az Úrnak szabadítását rajtatok." (II. Krónika 20,17a)
|
| hétf. máj. 24, 2010 5:39 pm |
|
 |
|
varjú
Gyémánt Listatag
Csatlakozott: pén. szept. 16, 2005 12:59 pm Hozzászólások: 1371 Tartózkodási hely: Kispest
|
Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír hát neki egy e-mailt.
"Kedves Fiam, Ahmed! Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Atyád." Másnap az öreg e-mailt kap a fiától: "Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "cuccot". Én is szeretlek. Ahmed." Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI, CIA, a ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától: "Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos, innen csak ennyit tudtam tenni érted. Szeretlek. Ahmed"
|
| csüt. ápr. 15, 2010 8:39 am |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
Csatlakozott: kedd ápr. 17, 2007 5:34 pm Hozzászólások: 1480 Tartózkodási hely: Törökbálint
|
A Nagy Politikus (N.P.) elhalálozott. Az új helyzetben úgy érezte, nincs mitől félnie. Amikor végre Szent Péter elé került, határozottan kopogott és szinte megállás nélkül akart bevonulni a Mennyek Országába.
- Tetteid és szavaid nem mindig fedték egymást, ezért nem is tudunk egyértelműen dönteni rólad - mondta a nagy kapus. - Ezért újszerű megoldást választottunk. Egy-egy napig leszel a pokolban és a mennyben, utána te magad döntesz, hová akarsz menni. Döntésed végleges, sot az örökkévalóságra szól.
- Minek ez? A mennyet választom.
- Teheted, de csak a két próbanap után.
N.P. ezért elment a pokolba, s igen meglepődött. Ott voltak barátai és barátnői. Joviális öregúr fogadta, vicceket mesélt és camparit ivott. Meg is kínálta, enni, inni bőven volt, s a felszolgáló leányok mellett más hölgyek is voltak, akik szemmel láthatóan készek voltak minden gondot elűzni N.P. homlokáról. A golfpályán is vidám volt az élet, a zene pedig vérpezsdítően hatott a klubban. Hamar vége lett a napnak, s N.P. alig akarta hinni, hogy nem a mennyben volt, hanem a pokolban.
Másnap a mennyben járt. Tetszett a nyugalom, a felhőkön repkedő angyalkák kacagása, az áhítatot sugalló zene. Jó volt - de mégis más, a korábbi életétől teljesen eltérő dolog.
A harmadik napon Szent Péter megkérdezte:
- Nos, hogyan döntöttél?
- Szégyellem egy kicsit, és ne is engedd le a hírt a Földre, de a tapasztalataim szerint mégis inkább a poklot választom.
- Legyen, ahogy akarod.
N.P. tehát bevonult a pokolba. A klub helyén hatalmas szeméttelep, s barátai némi ételmaradék után kutattak, ha ugyan nem a golfpályán elhelyezett üstökben főttek. Az üstök alatt a tüzet maga a főördög rakta, s N.P. azonnal egy fortyogó üstbe került.
- Hogyan? Hiszen tegnap minden más volt!
- Az volt a kampány. Most már szavaztál - felelt az ördög.
_________________ Nem kell néktek harczolnotok, hanem csak álljatok veszteg, és lássátok az Úrnak szabadítását rajtatok." (II. Krónika 20,17a)
|
| szer. márc. 03, 2010 8:08 pm |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
Vizsgaidőszakban két kispap találkozik a szeminárium folyosóján. - Hányast kaptál? - Elégségest. - Miből? - KEGYELEMBŐL!
|
| vas. feb. 28, 2010 12:27 pm |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
A szőke nő mondja a barátnőjének: - Jaj olyan boldog vagyok a három gyerekemmel. - És nem akarsz még egyet? - kérdezi a másik. Mire a szőke nő: - Nem mert azt olvastam, hogy a világon minden negyedik gyerek kínai. - Gyerekek, melyik állat a gyorsabb? A ló, vagy a galamb? - Gyalog a ló...
- Pistike! Tudsz mondani olyan nevet, amit th-val írunk? - Igen. Pl: Margit híd...
Egy szőke nő vizsgázik kreszből. Nem tud semmit, ezért úgy dönti el a helyes válaszokat, hogy feldob egy érmét,és ha fej akkor az A válasz a jó és ha írás akkor pedig a B. Félóra múlva végez is és ő lett kész legelsőnek. Amikor már mindenki beadta, látják, hogy a szőke nő izgatottan dobálja felfelé az érmét. Hát megkérdezik tőle hogy mi a baj? Szőke: - Most ellenőrzöm a válaszokat, de nem egyeznek.
Bemegy a skót az élelmiszerboltba: - Kérek egy kiló kenyeret! - Parancsoljon, uram de figyelmeztetnem kell, hogy a kenyér a mai naptól drágább lett. - Akkor adjon tegnapit!
A szöszi hazavisz egy tálat és boldogan újságolja a férjének: - Nézd Drágám, milyen törésálló tálat vettem! Ezután ledobja a földre, hogy bebizonyítsa, milyen jó vásárt csinált. A tál darabokra törik, mire a szöszi morfondírozva: Vagy hőálló?
A szakács majonézzel fedi hibáit, az ügyvéd szavakkal, az orvos. .. földdel.
- Ki az abszolút zenei analfabéta? - Aki azt hiszi, hogy a kontrabasszus egy fogamzásgátló.
- Mit mond a szőke nő, mikor megtudja, hogy terhes? - És tőlem van???
Winnetou fekszik a halálos ágyán, eljött az utolsó órája, utolsó perce, rögtön eltávozik. Maga mellé hívja a fiát és kéri, hogy hozza ide neki íját és egy nyílvesszőjét. Azt kéri, hadd lőjön egy utolsót, ahova a nyílvessző esik, oda temessék el. Így történt, hogy Winnetout a szekrény tetején temették el.
Az Ön horoszkópja a következő napokra: Rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, ismerőseitől, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.
Egy részeg betántorog a kocsmába, és odamegy a bent ülő egyetlen vendéghez. - Fizetnél nekem egy italt? - Persze. Rendel kettőt, felhajtják, aztán csöndben üldögélnek egy ideig. Végül az első fickó megszólal: - Te hova valósi vagy? - Írországban születtem. - Nahát, én is onnan származom! Na, igyunk még egyet, Írországra! - Írországra! Isznak, majd tovább üldögélnek. - Mégis, Írországon belül honnan származol? - Dublinból. - Hihetetlen, de hát én is dublini vagyok! Na még egyet, Dublinra! - És melyik iskolába jártál? - A Szent Máriába, hetvenes évfolyam. - Hát ez elképesztő, én is... - és elkezdik énekelni az iskola indulóját. Ekkor egy újabb vendég lép be, rendel egy italt, és kérdi a csapost, hogy mi történt. - Á, semmi különös, csak az O'Brien ikrek megint tök részegek...
Orvos a betegnek: - Van egy jó hírem! Maga mégsem hipochonder...
|
| kedd jan. 12, 2010 8:52 pm |
|
 |
|
la Mer
Gyémánt Listatag
|
Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár: - Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben! - 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7.
_________________ νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
|
| hétf. dec. 21, 2009 11:56 am |
|
 |
|
la Mer
Gyémánt Listatag
|
Egy valóságon alapuló elbeszélés következik.
80-as években, hirtelen megtért a mi főszereplőnk. Megy be a gyülekezetébe, és meséli, hogy - Tesókám, én olyan hívő vagyok, hogy amikor megyek a Wartburggal, kiteszem a kormányra a Bibliát, és ott olvasom!
Máskor meg: - Tudod, tesókám, tegnap este mentem hazafele melóból a Wartburgommal, behunytam a szememet, hátradőltem, és olyan jót imádkoztam!
Aztán egyszer beleborult az árokba... Azt is elmesélte a gyülekezetben...
|
| hétf. dec. 21, 2009 9:45 am |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
- Mit építenek, bátyám? - Hááát... téglákat rakunk egymásra. Ha állva marad: fal; ha eldől: járda...
|
| kedd dec. 15, 2009 11:58 am |
|
 |
|
la Mer
Gyémánt Listatag
|
Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél. - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják az ég kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rendben... - Ó, A FRANCBA!!! Az utasok halálra váltan ülnek helyükön, moccanni se mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik: - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
Erre az egyik utas: - Az enyémnek meg a hátulját...
|
| kedd dec. 08, 2009 11:11 am |
|
 |
|
la Mer
Gyémánt Listatag
|
IFA: Ideiglenes Forgalmi Akadály
|
| pén. nov. 27, 2009 9:23 am |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
Élt egy városban két ember, akiket ugyanúgy, Szekeres Bélának hívtak, az egyik pap volt, a másik pedig taxis. A sors úgy hozta, hogy egy napon haltak meg. Feljutnak a Mennyországba, a kapuban Szent Péter várja őket. - Hogy hívnak? - kérdezi Szt. Péter az elsőt. - Szekeres Béla. - Te vagy a pap? - Nem, a taxisofőr. Szt. Péter megnézi a névsorát és így szól: - Jól van, elnyerted a paradicsomot. Tiéd ez az aranyszálakkal szőtt tunika és ez a rubinberakásos aranybot. Beléphetsz. - Köszönöm, köszönöm... - mondja a taxis. Közben sorra kerül két másik ember, utánuk pedig a másik Béla, aki végignézte honfitársa belépését. - Hogy hívnak? - Szekeres Béla. - Te vagy a pap? - Igen. - Nagyon jó, fiam. Elnyerted a paradicsomot. Tiéd ez a poliészterköpeny és ez a műanyag bot. Mire a pap: - Bocsánat, nem dicsekvésképpen mondom, de ... itt valami tévedés lesz. Én, Szekeres Béla áldozópap vagyok! - Tudom, fiam, elnyerted a paradicsomot, tiéd a poliészter... - Nem, az nem lehet! Ismerem a másik urat, taxisofőr volt, egy városban éltünk. Borzalmas egy taxis volt! Felhajtott a járdákra, mindennap ütközött, egyszer egy háznak is nekiment. Pocsékul vezetett, lámpaoszlopokat döntött ki stb. Én pedig életemből 50 évig minden vasárnap prédikáltam a templomban. Hogy lehet az, hogy neki aranyszálas tunika és aranybot jut, nekem pedig ez?Itt valami tévedés történt! - Nem, nincs itt semmi tévedés - mondja Szt. Péter. - A helyzet az, hogy a mennyországot is elérte a globalizáció, a maga értékrendjével. Már nem úgy értékelünk, mint azelőtt. - Hogyan? Nem értem... - Ma már célok és eredmények alapján ítélünk. Nézd, elmagyarázom a te esetedet, és rögtön megérted. Az utóbbi ötven évben valahányszor prédikáltál, az emberek aludtak. De valahányszor a taxis vezetett, az emberek imádkoztak és eszükbe jutott Isten. Bennünket az eredmények érdekelnek, fiam. Az E-RED-MÉ-NYEK!!!
|
| pén. nov. 20, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
Ki terít meg ebédre az állatóvodában? A napos csibe.
Ki lehet a mosómedve eszményi társa? A teknősbéka.
Miért tévednek kevesebbet az állatok? Mert tévedni emberi dolog.
Mit tesz egy nő, ha a férje ki akar ugrani az ablakon? Odaadja neki a szemetet.
Hogyan vetik terhelési próba alá az új hidakat? Telerakják anyósokkal. Ha kibírja jó, ha nem, az is.
Mit mond az orosz a halálos ágyán? Szentpétervár.
Mivel lepte meg Jimmy a vendégeit? Egy ravasz húzással.
Miért jó az ejtőernyősöknek? Mert esőben nem áznak.
Hogyan nevezik a vízen járó matrózt? Tengerész gyalogos.
Mi a különbség a méh és a darázs között? A darázs nem gyűjt vasat.
Miért szór a szőke morzsát a WC-be? Eteti a toalett-kacsát
Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinson kórnál? Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem.
Mit esznek a kannibálok ebéd után? Cukormentes Norbit
Milyen a szőke kalóz? Mindkét szemén kötés van
Ki az abszolút lusta férfi? Aki vibrátort vesz a guminőjének
Melyik hely a legveszélyesebb a világon? Az ágy, hiszen ott hal meg a lakosság 80%-a.
Mi az: kicsi, fekete, és nem bírja el a kaszát? A halál fia
Melyik a legnépszerűbb télen űzött sportág? A hosszútávfűtés
Mi a neve a kanos indiánnak? Dugós Puska
Hogyan dadog a süketnéma? Remeg a keze
Hogy csodálkozik a leprás? Leesik az álla
|
| szomb. nov. 14, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
Iván odhívja a fiát:
- Itt van tíz kopek; hozzál nekem egy Pravdát, anyádnak egy Zsenszkaja Pravdát, magadnak meg egy Pionyerszkaja Pravdát!
A fiú elindul, de az édesanyja megállítja az előszobában:
- Hová mégy? - Édesapám megkért, hogy hozzak neki egy Pravdát, neked egy Zsenszkaja Pravdát, magamnak meg egy Pionyerszkaja Pravdát. - Ugyan fiam, minek három újság egyszerre? Ott a tévé meg a rádió, abból mindent megtudhatunk. Vidd vissza a pénzt apádnak!
- Édesapám, itt a tíz kopek - anyu azt mondta, hogy nem kell három újság, hiszen ott van a tévé meg a rádió. - Jól van, fiam. Nesze hat kopek - hozol nekem egy Pravdát, magadnak egy Pionyerszkaja Pravdát, anyád meg majd kitörli a fenekét a rádióval...
|
| kedd nov. 03, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
ingola
Gyémánt Listatag
|
Mennyi a pálinka és az aszpirin összege?- 11, ugyanis a pálinka üt, az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat az tizenegy. 
|
| szomb. okt. 24, 2009 6:00 pm |
|
|